De Kennis om te Delen
ZaVe-Secure Taaltraining

Vorm

De lessen zijn gevarieerd en bestaan uit veel activiteiten om het spreken en luisteren te oefenen. Daarnaast is er aandacht voor de leesvaardigheid en functioneel schrijven, denk aan het invullen van een formulier of het schrijven van een korte e-mail. Het boek zorgt met afwisselende en haalbare taken en herhaling van de leerstof dat er actief en effectief geleerd wordt. U leert kant- en klare basiszinnen, waarop later kan worden gevarieerd. De uitleg van de grammatica gaat uit van wat werkelijk relevant is voor het taalgebruik in een bepaalde context.

Zelfstudie

Tussen de lessen door verwerkt u de leerstof met opdrachten uit het boek en in de online leeromgeving. Voor zelfstudie moet u rekenen op ongeveer 3 - 5 uur per 2 weken.

Talking English! (A2/B1)

Je Engels bijspijkeren? Talking English! is een praktische cursus Engels, met de nadruk op het spreken en luisteren in dagelijkse situaties. We werken met een kleine groep van 6 tot 10 deelnemers in een ontspannen sfeer, maken gebruik van een leuk boek, audio- en videobestanden en zorgen voor gevarieerde lessen. Er is een online leeromgeving, voor verdere studie, maar ook voor persoonlijke aandacht en aan- passing aan uw individuele niveau. De cursus wordt gegeven door een bevoegd en ervaren docent!

Talking English! (A2)

Je Engels bijspijkeren? Talking English! is een praktische cursus Engels, met de nadruk op het spreken en luisteren in dagelijkse situaties. We werken met een kleine groep van 5 tot 10 deelnemers, maken gebruik van een leuk boek, audio- en videobestanden en zorgen voor gevarieerde lessen. Er is een online leeromgeving, voor verdere studie u tussen de lessen door verder, maar ook voor persoonlijke aandacht en aanpassing aan uw individuele niveau. De cursus wordt gegeven door een bevoegd en ervaren docent!