De Kennis om te Delen
ZaVe-Secure Taaltraining

Kosten

€ 300,00 per persoon*

Dit is inclusief: btw; cursusmateriaal; 10 lessen van 1 ½ uur; gebruik leeromgeving; persoonlijke begeleiding; certificaat van deelname. * Het minimum aantal deelnemers is 6. * Betaling voorafgaand aan de cursus.

Talking English! (A2/B1)

Je Engels bijspijkeren? Talking English! is een praktische cursus Engels, met de nadruk op het spreken en luisteren in dagelijkse situaties. We werken met een kleine groep van 6 tot 10 deelnemers in een ontspannen sfeer, maken gebruik van een leuk boek, audio- en videobestanden en zorgen voor gevarieerde lessen. Er is een online leeromgeving, voor verdere studie, maar ook voor persoonlijke aandacht en aan- passing aan uw individuele niveau. De cursus wordt gegeven door een bevoegd en ervaren docent!

Talking English! (A2)

Je Engels bijspijkeren? Talking English! is een praktische cursus Engels, met de nadruk op het spreken en luisteren in dagelijkse situaties. We werken met een kleine groep van 5 tot 10 deelnemers, maken gebruik van een leuk boek, audio- en videobestanden en zorgen voor gevarieerde lessen. Er is een online leeromgeving, voor verdere studie u tussen de lessen door verder, maar ook voor persoonlijke aandacht en aanpassing aan uw individuele niveau. De cursus wordt gegeven door een bevoegd en ervaren docent!