De Kennis om te Delen

Leerdoelen

Na deze training weet u: hoe u een presentatie moet starten en eindigen; wat u erin opneemt, maar ook wat u beter weg kunt laten; wanneer u zich moet houden aan uw plan en wanneer u ervan moet afwijken. en heeft u: oog voor uw visuele hulpmiddelen; oor voor het gebruik van uw stem; gevoel voor een effectieve lichaamshouding. kunt u: feiten en cijfers duidelijk maken; vragen uit het publiek beantwoorden. En dat alles met gebruik van de juiste Engelse uitdrukkingen, een correcte grammatica, een duidelijke uitspraak en uw eigen stijl!
Het werk, de loopbaan is voor de meeste mensen erg belangrijk. Uiteindelijk breng je een enorme hoeveelheid tijd werkend door. Soms voldoet het werkleven niet (meer) aan de verwachtingen. Je bent niet meer tevreden met je baan, je krijgt te maken met een reorganisatie, je wil een betere balans tussen werk en privé, de samenwerking met collega’s loopt niet goed, je hebt geen plezier meer in je werk, je hebt last van werkstress of een traumatische ervaring. ZaVe-Secure biedt loopbaanbegeleiding op basis van NLP en helpt je om keuzes te maken en om de stress te verminderen.

Moodle

Moodle is een open source elektronische leeromgeving en wordt wereldwijd gebruikt in het onderwijs en in bedrijven. Lees meer
ZaVe-Secure Training | Advies

Business English: Presenting

De Kennis om te Delen  ZaVe-Secure Training | Advies

English for Business Presentations